Vodoinstalater


usluge

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga

Vodoinstalater je majstor koji postavlja vodovodnu i kanalizacionu instalaciju na stambenim i drugim objektima. Njegov posao je da vrši proveru i popravku svih ventila i vodovodnih cevi, popravku i zamenu vodokotlića, otpušavanje odvoda WC šolje, sudopere i sl.

Zapušila vam se kanalizacija i potreban vam je majstor koji će to srediti? Pokvario vam se vodokotlić i potrebna mu je zamena? Kontaktirajte nas i zakažite saniranje kvarova od strane iskusnih stručnjaka iz Alfa tima među kojima je i vodoinstalater.

Glavna vodovodna linija je ključna komponenta vodovodnog sistema svake kuće, zgrade ili drugih objekata. Kao cev koja sprovodi vodu u naše domove, može se reći da je stalno u upotrebi. Ako se na tom putu pojave bilo kakvi problemi, oni mogu naneti ozbiljnu materijalnu štetu i u određenim situacijama dovesti i do značajnih zdravstvenih opasnosti.

Šta sve podrazumevaju usluge vodoinstalatera?

Vodoinstalater u opisu svojih aktivnosti podrazumeva saniranje ovakvih problema. Pored ovoga još neki od njihovih poslova su i:

 • montiranje sanitarija,
 • postavljanje kanalizacione instalacije,
 • postavljanje vodovodne instalacije,
 • detektovanje curenja vode u zidu,
 • montaža slavina, česmi i baterija,
 • servisiranje vodokotlića,
 • odgušivanje kanalizacije,
 • snimanje cevi kamerom,
 • postavljanje hidranta,
 • odgušivanje vozilom woma,
 • odgušivanje pod pritiskom,
 • odgušivanje ulične kanalizacije,
 • čišćenje oluka I sl.

Alfa tim vodoinstalater vrše sve vrste odgušenja na celoj teritoriji Grada Beograda od odgušenja cevi, kade, tuš kabina, sudopera, wc šolje i kanalizacije i stoje vam na raspolaganju za sva pitanja i savete. Dostupni su vam 24 časa na dan tokom cele godine.

Naša ekipa ima višedecenijsko iskustvo, a prepoznatljivi su po efikasnosti i brzini.

Potrebne su vam usluge vodoinstalatera?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši vodoinstalateri su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Hitne intervencije koje obavlja vodoinstalater

Sitne popravke na kući, kao i neplanirani kvarovi često znaju da stvaraju mučninu. Jedan od primera jesu i problemi sa vodom koji mogu imati mnogo posledica.

Izlivanje vode kod kuće može biti veoma neugodno. Oštećenje izazvano vodom može oštetiti ne samo vaš stan, nego i ljudi koji žive ispod vas, ali i mnogo više ukoliko živite u zgradi. Čak i kada sanirate problem, čeka vas dugo i skupo sređivanje i saniranje štete.

Dobrog vodoinstalatera je sve teže naći, posebno u situacijama kada nam je potrebno da se određeni problem što pre sanira. Neke od situacija, kada Alfa tim majstori izlaze odmah na teren jesu:

 • pucanje vodovodne cevi
 • pucanje kanalizacione ili fekalne cevi
 • situacija kada se vraća voda iz zapušene wc šolje
 • situacija kada curi voda iz bojlera,a bojler ostane uključen

Ovo su samo neke od situacija sa kojim se vodoinstalateri svakodnevno sreću i za neke od ovih problema vam mogu dati savet koji možete da primenite dok ih čekate, dok je za druge neophodna brza intervencija.

Cene usluga vodoinstalatera i zakazivanje usluge

Kada su u pitanju usluge vodoinstalatera, sigurni smo da brzina i dostupnost majstora igraju veoma važnu ulogu. Cene vodoinstalatera zavise od opisa posla, materijala koji je neophodan da se koristi, veličine štete koja je načinjena.

Cena vodoinstalatera je kod nas usklađena sa svim ovim faktorima i možemo vam garantovati da ćete dobiti vrhunsku uslugu bez obzira da li su vam potrebni sitniji radovi ili želite da kompletno renovirate vaš dom.

Naši majstori se decenijama bave ovim poslom i imaju mnogo iskustva sa različitim vrstama sanacija i dugoročnim rešavanjem problema u domenu vodoinstalacija. Alfa tim majstori vas mogu najbolje posavetovati, pa se nemojte ustručavati i da postavljate pitanja.

Kontaktirajte nas i zakažite vodoinstalaterske usluge, kao i sve propratne usluge koje nudimo, a mi ćemo se postarati da najbolji vodoinstalater dođe kod vas i učini vaš dom lepšim i boljim mestom za život.

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

  Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
  majstora? Pozovite nas

  U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.