O nama

Alfa tim karakteriše profesionalnost, efikasnost i vrhunski kvalitet.
Naš cilj je da učinimo vaš život lepšim i lakšim.

Najviši kvalitet i efikasna usluga

Alfa tim majstora čine samo profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Naš tim nastao je iz želje da na jednom mestu okupimo vrhunske majstore, iz različitih branši, kako bi mogli da vam ponudimo jedinstvenu uslugu.

Bez obzira na to da li vam je potreban gipsar za dekorisanje vašeg poslovnog prostora, keramičar za preuređenje kupatila u vašem domu ili električar za zamenu utičnica – Alfa tim stoji vam na raspolaganju 24/7.

Cilj našeg poslovanja je da vama olakšamo život, a u isto vreme ga učinimo prijatnim i lepšim. Zadovoljstvo naših klijenata je naš prioritet i zbog toga nudimo brzu, efikasnu i ekonomičnu uslugu i garantujemo najviši kvalitet za sve izvršene radove.

Uverite se u kvalitet naših usluga

Za sve probleme, tu smo mi!

+
Uspešnih radova
+
Zadovoljnih klijenata
+
Profesionalnih majstora

Naše usluge

Iskusni i profesionalni električari, klima majstori, keramičari, gipsari i moleri dostupni su našim klijentima tokom cele godine. Bez obzira na vrstu i obim posla Alfa tim majstori su uvek dostupni za sve vaše potrebe.

Potrebne su vam usluge profesionalnih majstora?

Potreban vam je iskusan i profesionalan majstor za popravke kvarova u vašem domu? Alfa tim vam omogućava da na jednom mestu pronađete majstore svih profila.

Kontaktirajte nas