Moler


usluge

Molerske usluge na najvišem nivou

Koliko ste puta do sada uhvatili sebe kako posmatrate stare oronule zidove svog doma, i pomislili kako im je potrebna kompletna renovacija? Svaki put se odlučite na taj korak, ali vas spreči nepouzdanost pri izboru molera? Zato je tu Alfa tim, da rastereti sve vaše brige i da vašem domu pruži potpuno novi sjaj i svežinu, bez uobičajenog stresa oko renoviranja i po najpovoljnijim cenama.

Iskustvo i profesionalnost naših molera je naš glavni adut. Dugogodišnje iskustvo i stručnost pri obavljanju molersko-dekorativnih poslova smatramo jedinim preduslovom za uspešno poslovanje. Zato smo angažovali samo najbolje u svom poslu. Naš tim sastoji se iz grupe molera, koji vrše sve molerske usluge i može otkloniti sve vaše probleme i pružiti vašem domu sjaj kakav niste ni očekivali!

U molerske radove spadaju: guljenje, šmirglanje, gletovanje, krečenje, bojenje plafona, dekorativni radovi, bojenje prozora, lepljenje tapeta i drugo. Naš profesionalni tim će u najkraćem mogućem vremenskom roku u vašem domu učiniti čuda!

Pre početka radova, vršimo zaštitu prostora, kako bi isključili mogućnost nastanka raznih oštećenja koja se mogu dogoditi u toku obavljanja molerskih radova. Zatim, priprema površina za rad, koja može biti od presudnog značaja za krajnji izgled vaših zidova. Ukoliko se pri pripremnim radovima napravi greška, može doći do pucanja boje nakon određenog vremena, što nikako ne želite da se dogodi, a što je pokazatelj koliko je zapravo kvalitetan materijal i profesionalan majstor bitan.

Alfa tim – Pravi izbor za sve molerske radove

Moleri Alfa tima obavljaju sve pripremne površinske radove sa isključivo najkvalitetnijim materijalima, od najpouzdanijih proizvođača, što uz stručnog molera može rezultovati samo zadovoljnim klijentima i dugogodišnjem uspešnom poslovanju, kao što je slučaj kod nas.

Za nas prepreka ne postoji. Od tipa podloge, kvadrature, tehnike koju ste odabrali za vaše zidove, preko poslovnih prostora, industrijskih postrojenja, hotela i slično. U mogućnosti smo da svaku vašu želju sprovedemo u delo! Pre svega, u našem asortimanu se nalaze usluge krečenja, rešavanja napuklih zidova, postavljanja termoizolacije, gletovanja, bojenja plafona, prozora, dekorativni radovi, lepenje tapeta i još mnogo toga! Na vama je samo da nas pozovete, i u najkraćem mogućem roku ćemo vam omogućiti život u domu kakvom ste oduvek maštali!

Potrebne su vam usluge molera?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši moleri su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Alfa tim moleri – Vama na usluzi

Ukoliko ne možete da se odlučite za tehniku bojenja zidova ili konrektnu boju, naš tim molera je uvek spreman da vas posavetuje na najbolji mogući način. Sve ovo ne bi bilo moguće bez stručnog tima koji godinama unazad uspešno sprovodi našu misiju kao pružaoca ovih usluga u delo. Rezultat su mnogobrojni zadovoljni klijenti. Pozovite nas i uverite se zašto smo najboljI!

Pored uobičajenih molerskih usluga koje smo malopre naveli, Alfa tim molera vrši i sitne dekorativne prepravke kao što su farbanje stolarije, radijatora, gipsarski radovi kao što su spuštanje plafona, podizanje pregradnih zidova i slično.

Na kraju, najveći strah nastupa od prašine koja ostane nakon svega. Kada angažujete molere Alfa tima, o ovome nećete morati da brinete! Naši profesionalni moleri nikada ne odlaze sa radnog mesta, dok prethodno ne očiste sve za sobom, i ostave vam samo da se uživate u novom, svežem izgledu vašeg doma.

Ovo su samo neke od prednosti koje dokazuju zašto je Alfa tim molera najbolji u svom poslu. Kontaktirajte nas odmah, i uverite se zašto smo najbolji.

Zaboravite na stres, Alfa tim ovde preuzima!

Galerija molerskih radova

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

    Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
    majstora? Pozovite nas

    U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.