Audio i video nadzor


usluge

Alfa tim – Sigurnost doma u svakom trenutku!

Alfa tim je tu za vas u svakoj želji za uvođenjem noviteta u vašem životnom prostoru. Počevši od zidanja temelja, pa sve do krajnje tačke bezbednosti vaše porodice – uvođenja audio i video nadzora.

Kako se život u gradu sveo na sve veći broj ljudi, a sve manje poznanika među komšijama, mnogi se osećaju nesigurno kada su u pitanju imovina, i bezbednost porodice i dece. Upravo zato, potražnja za ugradnjom audio i video nadzora je svakim danom sve veća, bez obzira na lokaciju stanovanja. Alfa tim je tu da vam pruži život bez stresa i straha. Ugradite u svoj dom audio i video nadzor već danas, i započnite život kakav ste oduvek želeli!

Alfa tim – Usluge audio i video nadzora

Ne razumete se dovoljno u tipove audio i video nadzora na našim prostorima, i niste sigurni šta vam je zaista potrebno? Budite bez brige, jer su majstori iz Alfa tim-a uvek tu da vas posavetuju na najbolji mogući način, u cilju što većeg broja zadovoljnih klijenata.

Potrebne su vam usluge uvođenja audio i video nadzora?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši majstori su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Sve informacije na dohvat ruke

Kada ste se konačno odlučiti na ovaj korak, potrebno je da znate koje tačno delove kuće želite da snimate, a mi smo tu da vam predložimo broj kamera za koji smatramo da će imati najbolju pokrivenost površine. Najčešće, koristi se video nadzor sa četiri kamere, dve služe za kompletnu preglednost dvorišta, treća za ulazna vrata i četvrta za garažu ili parking mesto.

Ukoliko smatrate da vam je potrebno više kamera, potrebno je obratiti pažnju na mogući broj povezanih kamera na DVR uređaj. Tu nastaje najveća greška kada pomislite da će vam 4 kamere biti sasvim dovoljno, a onda se kasnije odlučite da bezbednost podignete na još viši nivo i ugradite ih još, a vaš DVR uređaj nema dovoljan broj priključaka. Želite da izbegnete ovakve neprijatnosti, i bespotrebne troškove pri ugradnji audio i video nadzora? Kontaktirajte Alfa tim, i u najkraćem mogućem roku vaš dom će biti obezbeđen na najvišem nivou, uz najniže cene usluga. Uverite se zašto smo najbolji.

Polazni faktori koje unapred morate utvrditi pri ugradnji audio i video nadzora

  1. tip sistema, koji može biti analogni, HD TVI/CVI, što je zapravo analogni novijih generacija i bolje rezolucije, ili IP;
  2. broj kamera koje želite da ugradite i naravno, kvalitet koji emituju;
  3. DVR ili NVR – uređaj za snimanje;
  4. broj dana koji želite da sačuvate.

Ovo su osnove kada je u pitanju audio i video nadzor, ali ukoliko angažujete Alfa tim za ovu uslugu, nećete morati previše da razmišljate o polaznim faktorima. Naši stručni Alfa majstori će vam, uz prethodno savetovanje o tipovima audio i video nadzora, ugraditi tačno ono što vama treba, u zavisnosti od veličine prostora koji se snima, sa najkvalitetnijim uređajima i naravno uz najpovoljnije cene.

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu. Angažujte tim profesionalaca – Alfa tim, i zaboravite na sve vaše strahove, vaš dom je sa nama bezbedan! Kontaktirajte nas i već danas zaštite svoj dom, imovinu i porodicu uz najkvalitetnije uređaje za audio i video nadzor! Alfa tim – najbolji tim za sve!

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

    Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
    majstora? Pozovite nas

    U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.