Klima majstor


usluge

Sve vrste usluga klima majstora

Klima uređaji postali su sastavni deo naše svakodnevice. Bez obzira na to da li ih koristite u vrelim letnjim danima kao rashladni uređaji ili u svojstvu dodatnog zagrevanja kada nam stigne zima, neophodno je da imate pouzdanog klima majstora!

Alfa tim sačinjen je od profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, a o tome mogu da posvedoče naši mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Za neometan rad klima uređaja neophodan je redovan servis najmanje jednom godišnje. Redovan servis najčešće se radi pred početak letnje sezone, ali nije retkost da se klima servisira i pred početak zimske sezone zbog povremenog dogrejavanja prostorija putem klima uređaja.

Zašto je neophodno redovno servisirati klima uređaje?

Na ovo pitanje možemo vam dati više odgovora, kako bi bolje razumeli koliko je važno redovno servisirati ove uređaje.

Kada je klima uređaj dugo ugašen pritisak unutar uređaja je mnogo veći nego kada redovno radi. Zbog toga, savet naših iskusnih klima majstora je da klimu uključite bar jednom mesečno, čak i kada mislite da nema potrebe. Ventilator će se pokrenuti i iznivelisati pritisak u uređaju, a klima će kondenzom samu sebe malo sprati i pročistiti.

Kada se klima uređaj servisira redovno smanjuje se rizik od nastanka kvara i prestanka rada uređaja. Pri nastanku većih kvarova veći su i troškovi popravke, što svakako želite da izbegnete.

Treći razlog je onaj najbitniji, a to je vaše zdravlje. Vlaga koja se skuplja unutar klima uređaja pogoduje razmnožavanju raznih mikroorganizama, bakterija, plesni i gljivica. Ovi patogeni organizmi krivi su za pojavu alergija i iritacija gornjih respiratornih organa. Zbog toga je neophodno temeljno čišćenje i redovno dezinfikovanje klima uređaja koje će obaviti naš stručni klima majstor.

Potrebne su vam usluge klima majstora?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši klima majstori su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Šta obuhvata redovan godišnji servis?

Sprovešćemo vas kroz neke osnovne etape servisa koje naši klima majstori prolaze prilikom rada.

Provera spoljne jedinice klima uređaja je prvo što će vaš klima majstor uraditi. Proverava se rad ventilatora kao i to da li je rešetka čista, jer tuda prolaze cevi sa freonom koje hlade kompresor. Sledeći korak jeste provera freona u spoljnoj jedinici i ta provera se vrši manometrom.

Nakon provere spoljne jedinice, klima majstor pristupa čišćenju unutrašnje jedinice klima uređaja. Kada se klima uređaj isključi iz struje, skida se izlazna grana, filteri i poklopac klime koji se peru vodom i temperaturna sonda posebno se čisti.

Alfa tim klima majstor pobrinuće se da preduzme sve neophodne korake za čišćenje i potpunu dezinfekciju vašeg uređaja i o tome nećete morati da brinete. Pored redovnog servisa, klima majstor će pregledati sve cevi i kablove, jer tokom vremena zaštitne trake mogu da otpadnu i naprave problem.

Cena i zakazivanje usluga naših klima majstora

Usluge servisiranja i popravki klima uređaja vršimo profesionalno, odgovorno i garantujemo vam samo najbolju uslugu. Alfa tim majstori svoj posao obavljaju brzo i efikasno, u dogovorenom roku, po pristupačnim i transparentnim cenama.

Na cenu usluga Alfa tim klima majstora utiče više različitih faktora, kao što su veličina kvara, cene neophodnog materijala za rad, rok za izvršenje, da li je intervencija hitna i slično.

Zbog toga kontaktirajte nas već danas i Alfa tim će se potruditi da vam da precizne informacije, otkloni nedoumice i pruži odgovore na sva vaša pitanja.

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

    Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
    majstora? Pozovite nas

    U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.