Keramičar


usluge

Kako biti siguran u bezbednost izvedenih radova?

Keramičar je majstor koji će obaviti precizno, efikasno i profesionalno lepljenje pločica u vašem domu. Keramičarski radovi se najčešće obavljaju u kuhinji, kupatilu, stepeništu ili na balkonu. Ukoliko su vam potrebne keramičarske usluge, kontaktirajte nas i zakažite montažu pločica od strane iskusnih stručnjaka!

Kada kažemo keramičar prvo na šta pomislimo jeste kupatilo. Bilo da želimo da radimo novo ili renoviramo staro, svaki put kada dođe do nekih radova potrebnih za kupatilo, svi nailazimo na vrlo sličan problem – pronaći dobrog keramičara.

Šta sve podrazumevaju usluge keramičara?

Keramičarske usluge osim lepljenja pločica podrazumevaju:

 • pripremu podloge,
 • hidroizolaciju i
 • druge aktivnosti prema potrebi.

Priprema podloge pored provere čistoće i stabilnosti podrazumeva njeno ravnanje, odnosno popunjavanje pukotina ukoliko ih ima. Nakon toga se obavlja impregnacija prajmerom, posle čega če pločice tražiti manje lepka za kvalitetan prihvat.

Proces hidroizolacije podrazumeva pokrivanje površine hidroizolacionim premazom kao vidom zaštite od prodiranja vode kroz zidove. Prilikom postavljanja pločica jako je važan i estetski izgled. Iako vam se to možda ne čini tako, za dobar estetski izgled vašeg kupatila ili neke druge prostorije neophodno je da keramičar bude pravi profesionalac.

Danas postoji veliki broj dezena i oblika pločica. Alfa tim keramičari poseduju iskustvo u postavljanju pločica različitih dimenzija i oblika. Nakon toga sledi završni korak – sušenje i popunjavanje prostora između pločica odnosno fugovanje.

Potreban vam je keramičar?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši keramičari su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Kvalitetni keramičarski radovi

Da je kod pločica zaista važan kvalitet, u prilog tome govori i činjenica da ih menjamo jednom u deset ili više godina. Ujedno je ovo i razlog zašto je kod odabira pločica važniji kvaitet od cene.

Sledeći korak odnosi se na to da keramičar koji postavlja pločice treba da ima dovoljno znanja i veština.

Veliki procenat ljudi posebnu pažnju pridaje estetskom izgledu prostorija. Ovo je posebno slučaj kod kupatila gde pločice pokrivaju preko 80% površine. Dobar keramičar treba sam da proceni odakle da započne rad, tako da nigde ne bude ostataka, čudnih oblika ili mnogo “ukrajanja” koja asociraju na mozaik tako gde nije potrebno da bude.

Prilikom provere kvaliteta keramičarskih radova obratite pažnju da li ima neke preporuke, ali i pogledajte slike njegovih ranijih radova.

Pored kupatila, estetski izgled, ali i kvalitet pločica bitan je prilikom:

 • postavljanja zidne i podne keramike,
 • oblaganje bazena,
 • postavljanje dekorativnog kamena i sl.

Cena keramičarskih radova

Kada je u pitanju ugradnja keramike, sigurni smo da finansijski momenat igra veoma važnu ulogu. Cena keramičarskih radova zavisi od dimenzija, tipa podloge, izabranih pločica i lepka.

Cena keramičara je kod nas usklađena sa svim ovim faktorima, ali možemo garantovati da ćete dobiti vrhunsku uslugu bez obzira da li su vam potrebni sitniji radovi ili želite da kompletno renovirate vaš dom.

Naši majstori se decenijama bave keramikom i imaju mnogo iskustva sa različitim vrstama pločica, ali i načinima kako da potraju što duže. Alfa tim majstori vas mogu najbolje posavetovati, pa se nemojte ustručavati da postavljate pitanja.

Kontaktirajte nas i zakažite ugradnju keramike, kao i sve propratne usluge koje nudimo, a mi ćemo se postarati da najbolji keramičar dođe kod vas i učini vaš dom lepšim i modernijim mestom za život.

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

  Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
  majstora? Pozovite nas

  U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.