Usluge

Alfa tim sačinjen je od iskusnih profesionalaca i naš cilj je da vam obezbedimo efikasna rešenja za sve vaše potrebe. Pogledajte koje sve usluge nudimo i uverite se u naš kvalitet.

Nudimo usluge

Iskusni i profesionalni električari, klima majstori, keramičari, gipsari i moleri dostupni su našim klijentima tokom cele godine. Bez obzira na vrstu i obim posla Alfa tim majstori su uvek dostupni za sve vaše potrebe.

Elektroničar

Elektroničar je stručno lice obučeno za obavljanje različitih vrsta poslova na elektronskim uređajima. Usluge koje naši iskusni elektroničari mogu da vam pruže su raznolike, a sposobni su da reše i one najkompleksnije probleme.

Pročitaj više

Klima majstor

Za redovno servisiranje i popravku klima uređaja AlfaTim profesionalni klima majstori garantuju samo najbolju uslugu.

Pročitaj više

Keramičar

Keramičar je majstor koji će ispuniti vaše želje i precizno, efikasno i profesionalno postaviti keramiku u vašoj kuhinji, kupatilu, stepeništu ili na balkonu.

Pročitaj više

Audio i video nadzor

Podignite osećaj sigurnosti u vašem domu na viši nivo najkvalitetnijim uređajima za audio i video nadzor. Bezbednost vaše porodice je u sigurnim rukama uz Alfa tim.

Pročitaj više

Asfaltiranje

Asfaltiranje dvorišta, staza, platoa, hala, trotoara, prilaza, parkinga, postavljanje ivičnjaka, obeležavanje parking mesta i sve ostalo što zamislite prepustite Alfa timu!

Pročitaj više

Građevinske usluge

Alfa tim vrši sve vrste zidarskih, tesarskih i radova na fasadi koji vam obezbeđuju renoviranje i izgradnju vašeg doma po dogovoru i u zadatom roku.

Pročitaj više

Bagerista

Ako vam je potreban profesionalni bagerista za radove na vašem posedu – na pravom ste mestu! Stručni bagerista iz Alfa tima će svojim veštinama odgovoriti na sve specifične zadatke na terenu.

Pročitaj više

Električar

Od servisiranja i popravke malih kućnih aparata pa sve do zamene cele razvodne table, ni jedan zadatak nije previše kompleksan za profesionalce koji čine AlfaTim tim električara.

Pročitaj više

Vodoinstalater

Alfa tim vodoinstalateri su majstori za postavku vodovodne i kanalizacione instalacije na stambenim i drugim objektima, a dugoročni rezultati svedoče kvalitetu naših radova.

Pročitaj više

Gipsar

Alfa tim vrši sve usluge gipsarskih dekorativnih radova na najbolji mogući način i u kratkom vremenskom roku, a rezultat uspešnog poslovanja su brojni zadovoljni klijenti.

Pročitaj više

Moler

Kada poželite da osvežite svoj dom ili poslovni prostor, naš tim molera tu je da se pobrine da kvalitet molerskih radova bude na vrhunskom nivou.

Pročitaj više

Važno nam je mišljenje svakog klijenta

Zadovoljstvo klijenata je naš najveći prioritet, a kao pravi profesionalci bićemo vaša snažna podrška. Mi smo uvek uz vas i nastojimo da vam obezbedimo efikasna rešenja za sve vaše potrebe.

Potrebne su vam usluge profesionalnih majstora?

Potreban vam je iskusan i profesionalan majstor za popravke kvarova u vašem domu? Alfa tim vam omogućava da na jednom mestu pronađete majstore svih profila.

Kontaktirajte nas