Gipsar


usluge

Sprovodimo vaše reči u dela

Poželeli ste da preuredite svoj dom, ali niste spremni na kompletno renoviranje, rušenje zidova i suočavanje sa majstorima koji će mesecima biti vaša svakodnevica? Mi imamo rešenje za vas! Alfa tim vrši sve usluge gipsarskih dekorativnih radova na najbolji mogući način i u kratkom vremenskom periodu, a rezultat uspešnog poslovanja su brojni zadovoljni klijenti.

Šta sve spada u gipsarske radove

Usluge gipsarskih radova su dosta širi pojam nego što je danas poznato. Tu spadaju svi poslovi koji obuhvataju: sistem suve gradnje, proizvodnju i ugradnju gipsanih i dekorativnih elemenata u unutrašnjosti vašeg enterijera ili eksterijera.

Kada je reč o enterijeru, mogućnosti su brojne. Ni ne slutite kako će Alfa tim urediti vaš dom. Zato je najbolje da se prepustite profesionalcima, koji godinama unazad uspešno obavljaju poslove u oblasti gipsarskih radova i dekoracija. Pozovite nas, i budite sigurni da ćete na ovoj adresi dobiti isključivo tačne i pravovremene informacije kada su u pitanju rokovi, razne mogućnosti preuređivanja, ideje, saveti i slično. Alfa tim se ističe po svojoj stručnosti i efikasnosti! Uverite se i angužujte naš tim za gipsarske radove!

Potreban vam je gipsar?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši gipsari su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Alfa tim je tu za vas!

Alfa tim vrši sve usluge gipsarskih radova u vašem enterijeru. Bilo da ste poželeli spušteni plafon, dekoraciju zidova kamenom, postavljanje osvetljenja, dekorativnih lajsni, rozetni, ili čak izradu izolacije, mi možemo da vam pomognemo! Na vama je samo da iskažete svoje želje, a naše je da ih u najkraćem mogućem roku ispunimo na najbolji način!

Materijali koje koristi Alfa  tim za gipsarske radove kreirani su od strane najpoznatijih proizvođača, najvišeg kvaliteta. Materijal izvanrednog kvaliteta je glavni preduslov za dobro obavljen posao! Zato Alfa tim sarađuje isključivo sa najvećim svetskim imenima proizvođača gipsarskog materijala! Prednosti gipsarskih radova u stanu, umesto kompletnog renoviranja i restauracije zidova su brojne.

Počevši od gipkosti gipsa, koji pruža mnogo veće mogućnosti za dobijanje raznih željenih oblika, smanjenje troškova izgradnje, estetika, podizanje ekološke svesti građana, zatim trajanje samih radova i nered koji ostaje, tj. ne ostaje nakon završetka. Alfa tim za gipsarske radove će u svakom trenutku ispuniti sve vaše želje, i posavetovati vas ukoliko niste sigurni šta zapravo želite, što je danas sve češća pojava. Bilo da ste poželeli projektovanje osvetljenja u gipsu, razne aplikacije na plafonu, gipsane ramove, police, ili sakrivanje nekih elemenata gipsom.

Za Alfa tim za gipsarske radove ne postoji prepreka. Zaboravite na stare zidove oronulog izgleda. Pozovite nas, i za kratko vreme, moći ćete da uživate u sjaju vašeg novog doma koji će nakon odlaska Alfa tima za gipsarske radove odisati luksuzom i sofisticiranošću.

Poželeli ste da uradite fasadu na zgradi, ali nemate ideju koga da angažujete? Alfa tim za gipsarske radove vam može izaći u susret i na ovom polju! Vršimo i usluge izrade stilske fasade u vidu ornamenata po vašoj želji! Potrebno je samo da nas kontaktirate, i u najkraćem mogućem roku ćemo izaći na teren i sve vaše želje sprovesti u delo! Stručnost i profesionalnost su naše drugo ime!

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

    Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
    majstora? Pozovite nas

    U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.