Građevinske usluge


usluge

Alfa tim – građevinske usluge

Građevinske usluge (radovi) podrazumevaju obavljanje svih poslova adaptacije vašeg doma koji se tiču renoviranja zidova enterijera i eksterijera. Ukoliko su vam potrebni profesionalni i iskusni zidari, tesari i fasaderi, kod nas možete unajmiti pouzdane majstore koji će posao obaviti po dogovoru i zadatakom roku. Pozovite nas i sami se uverite!

Šta sve podrazumevaju građevinske usluge?

Građevinske usluge podrazumevaju široku oblast delovanja kada želite da obavite renoviranje vašeg doma, tako da ono bude što prijatnije i sigurnije mesto za život.

Ukoliko se građevinski radovi posmatraju iz šire perspektive izgradnje objekata, aktivnosti koje se podrazumevaju jesu priprema terena i mašina, izrada zidova, konstrukcija i obavljanje završnih radova.

U užem pogledu, građevinske usluge se svode na renoviranje doma, pri čemu je u određenim situacijama neizbežno obaviti rušenje zidova, instalacije i stolarije, kao i njeno kasnije ponovno adaptiranje po želji naših klijenata.

Idealno je kada kompletnu ponudu građevinskih radova možete pronaći na jednom mestu, tako da jedna ekipa majstora posao u koji spadaju tesarski radovi, kao i klasični zidarski i završni fasaderski, može da obavi od početka do kraja.

Potrebne su vam građevinske usluge?

Ako vam je potrebna hitna intervencija naši majstori su vam na raspolaganju u svakom momentu.

Kontaktirajte nas

Kvalitetni i sigurni tesarski radovi

Tesarski radovi podrazumevaju izradu konstrukcija od drveta, kao i delova konstrukcije koji će kasnije biti značajni za izvođenje ostalih zidarskih poslova u cilju izgradnje objekta.

Pre same izrade konstrukcije potrebno je obraditi drvo i pripremiti ga uz adekvatan ručni alat i mašine za izgradnju objekata, dok se ovaj materijal pokazao kao veoma pogodan, s obzirom na benefite koje pruža:

  • toplotna izolacija;
  • zvučna izolacija;
  • ušteda energije.

Kvalitetni tesarski radovi podrazumevaju izradu pouzdane konstrukcije za celokupan objekat, gde će se kasnije obaviti ostali betonski i zidarski poslovi.

Zidarske usluge

Ukoliko želite da obavite renoviranje ili izgradnju objekta, adaptaciju stana ili uređenje dvorišta, zidarske usluge naših majstora će vam pomoći u tome da ovaj posao bude završen brzo, efikasno i kvalitetno.

Zidarski poslovi podrazumevaju zidanje ciglom, kamenom, blokovima u skladu sa unapred pripremljenom konstrukcijom, kako bi se kasnije omogućili završni površinski radovi i vaši zidovi dobili poptuno novi sjaj.

Fasaderske usluge kao završni čin uređenja eksterijera

Nakon temeljnog obavljanja svih zidarskih poslova, sledi uređenje fasade kako bi adaptacija ili izgradnja bili kompletno završeni.

Fasadarske usluge naših majstora podrazumevaju obradu i popravku spoljnih zidova, fasade, kao i njeno farbanje različitim tehnikama. Dekoracija spoljnih zidova na fasadi obavlja se po vašim željama uz najpogodnije materijale.

Vršimo renoviranje, farbanje i dekoraciju fasade po ustaljenim principima i standardima priznatim u svetu građevinarstva.

Cene građevinskih radova

I na samom kraju pitanje koje interesuje svakog klijenta – kakve su cene građevinskih radova i kako se one određuju?

Kada su u pitanju građevinski radovi, cena se određuje prema nekoliko faktora koji u ovom slučaju deluju zajedno radi postizanja optimalne naplate usluga.

Kako bi se dogovorili oko cene, najbolje je da nas kontaktirate i date precizne informacije o vašim zahtevima, lokaciji, željama i materijalima koje želite da se koriste.

Finalno se određuje cena građevinskih radova po kvadratu, tako da je to najbitniji faktor pilikom ugovaranja vrednosti posla. Pogledajte sve usluge koje Alfa tim pruža i uverite se u naše efikasno i pouzdano poslovanje!

Popunite kontakt formu

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, stupite u kontakt popunjavanjem kontakt forme ispod.

    Zanimaju vas usluge naših profesionalnih
    majstora? Pozovite nas

    U našem timu nalazi se veliki broj iskusnih majstora koji izlaze na teren u roku kraćem od 24h, ili za samo par sati i rešavaju probleme brzo i efikasno.